Λεύκωμα Αναμνήσεων των Φοιτητών και Φοιτητριών της Φιλοσοφικής Σχολής (1955-1960) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


Κατηγορία Ετικέτα


Share
Περιγραφή

Λεύκωμα- στάθμευση στο 1955 και αφετηρία για μία 60ετή πορεία με άγνωστη περαιτέρω συνέχεια. Πώς ήταν ο κόσμος, ιδίως ο πανεπιστημιακός, το 1955, πώς πέρασαν τα φοιτητικά μας χρόνια και πώς ατενίζομε σήμερα, “από του νυν”, το σημερινό κόσμο!
Το “έτος” μας ήταν ένα έτος, κατά γενική ομολογία, εξαιρετικό. Οι καλύτεροι, 300 και πλέον, εκ των αποφοίτων της Μέσης παιδείας ώδευσαν με εισήλθαν στη Φιλοσοφική Αθηνών. Ο πανεπιστημιακός ιστός ήταν πυκνός. Η παρακολούθηση των μαθημάτων αδιάλειπτη. Μαθαίναμε, παρακολουθούσαμε ο ένας τη ζωή του άλλου. […] (Από τον πρόλογο της συντακτικής ομάδας)

Επιπλέον πληροφορίες
Διαστάσεις 21 × 30 cm
ISBN

Σελίδες

244

Συγγραφέας

Επιμέλεια

Κότνος Αλέξανδρος, Μικρογιαννάκης Εμμανουήλ, Μωραΐτου-Πλησή Γιαννούλα, Παναγουλέα-Κυριαζοπούλου Νάντια, Στέφος Αναστάσιος, Τσαλκίδου-Παπαχαραλάμπους Αικατερίνη

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Λεύκωμα Αναμνήσεων των Φοιτητών και Φοιτητριών της Φιλοσοφικής Σχολής (1955-1960) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών”