Του Μεγάλου Μικρού Κόσμου

Βιωματικά Αφηγήματα



Share
Περιγραφή

Συναρπαστικά αφηγήματα, βιώματα του συγγραφέα, που εκφράζουν αγάπη στον άνθρωπο, τιμή στην πατρίδα κι ευλάβεια στην παράδοση του Γένους, αποτελούν κεφάλαια του βιβλίου αυτού. Παράλληλα αναφορές σε συναναστροφές και φιλίες με σπουδαίους Έλληνες και ξένους συγγραφείς και ανθρώπους του θεάτρου επιβεβαιώνουν ότι ο Κώστας Ασημακόπουλος είναι εδώ κι εξήντα πέντε χρόνια μια συνεχής διακριτική παρουσία στην πολιτιστική μας ζωή.
Την παρουσία του αυτή ως σκηνοθέτη και σεναριογράφου επισημαίνουν δεκαέξη καλές ταινίες του και η μεταφορά τριών μυθηστορημάτων του “Ο βασιλιάς και το άγαλμα”, “Η Αλτάνα της Πάργας” και “Οι βραδυνές καμπάνες”, ως τηλεοπτικές σειρές στην κρατική τηλεόραση.
Για την αξία των έργων του έχει τιμηθεί με πολλαπλά ελληνικά και ξένα βραβεία και σημαντικές διακρίσεις. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και θεατρικά έργα του σημειώνουν επιτυχίες σε Εθνικά και Κρατικά Θέατρα άλλων χωρών.
Το βιβλίο αυτό τρίτο στη σειρά βιοματικών αφηγημάτων του ολοκληρώνει την καταγραφή πορείας μιας ζωής και καταδεικνύει πόσο μικρός και άμεσος είναι ο μεγάλος κόσμος που μας περιβάλλει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Επιπλέον πληροφορίες
Διαστάσεις 14 × 21 cm
ISBN

Σελίδες

440

Συγγραφέας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Του Μεγάλου Μικρού Κόσμου”